Nieuws

Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier29-4-2021 8:42
Knutsel elke week met ons mee! Je ontvangt in jouw brievenbus een doosje met een knutselopdracht incl knutselmaterialen om samen met je kind(eren) te doen. Voor ouders met kinderen t/m 6 jaar.

Aanmelden via: info@mamapapacafe.nl
Kosten: geen | het is gratis
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier28-4-2021 12:52
Leuke meivakantie Tip!
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier26-4-2021 9:51
De allereerste KidsAgenda komt eraan! KidsAgenda geeft een overzicht van alle kinderactiviteiten in de wijk. De eerste editie van KidsAgenda Soesterkwartier voor de maanden mei & juni ligt vanaf eind deze week bij iedereen in de wijk op de deurmat 🙂
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier6-4-2021 15:20
In het weekend van 17 en 18 april is weer de Nationale Bijentelling! Zet dit weekend alvast in je agenda en kom in actie voor de wilde bij. Doe je mee?

Meedoen is eenvoudig, ook voor wie weinig of geen kennis van bijen heeft. Er is een telformulier en bijengidsje waarmee iedereen de zestien verschillende soorten wilde bijen, hommels en zweefvliegen kan herkennen. Ook kun je alvast oefenen voor de Bijentelling via spelletjes en leuke activiteiten. Doe bijvoorbeeld 15 april mee aan Naturalis Live en stel je vraag aan een bijen-expert!
Kijk op de website van Nationalebijentelling.nl
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier12-3-2021 12:31
Tip!! Doe samen met je kids mee met de Landelijke Opschoondag! Zaterdag 20 maart vanaf 9:00 tot 13:00 uur bij basisschool het Anker aan de Dollardstraat 123. Zwerfvuilprikkers, handschoenen en zakken zijn aanwezig 🙂

Kom langs en maak samen met je gezin of buurtgenoten je eigen straat of een deel van de groene zone rondom het Soesterkwartier zwerfvuilvrij. Je kan zo lang of kort prikken al jezelf wilt, en daarna is er koffie, limonade en wat lekkers. Kids zijn heel welkom, voor hen zijn er kleine prikkers en eventueel felgekleurde hesjes.

De gemeente zorgt voor het afvoeren van al het opgehaalde zwerfafval

Leuk als je (jullie) komen!
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier15-12-2020 12:00
Helaas helaas.....we blijven gesloten t/m woensdag 20 januari 2021 vanwege de landelijke lockdown. Mogelijk kunnen we woensdag 27 januari weer open. We houden jullie op de hoogte...

Binnenkort versturen we weer Post! We zijn weer opgeknapt 😄 ( zie vorig facebookbericht) In deze rare tijd willen we graag contact houden daarom zijn we een tijdje geleden begonnen met Post! Wil jij ons ook elke week in je brievenbus vinden, in bijvoorbeeld een envelop of doosje, samen met een leuke creatieve inhoud en uiteraard een lekker kopje thee 😄? Stuur ons dan een email met je adresgegevens, naam en leeftijd van je kind(eren). Tot Post!

Ons e-mailadres: info@mamapapacafe.nl