Nieuws

Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier18-10-2020 11:59
Komende woensdagochtend 21 oktober organiseren we tussen 10-12 uur, in samenwerking met Linda Veldman, (weer) een leuke interactieve workshop van: Miniprofessors! Ga dit keer samen met Linda aan de slag met al je zintuigen. Doe je mee?

Mini Professors is een wetenschappelijk programma speciaal voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, samen met een ouder/ volwassen begeleider.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen doen we de workshop eventueel meerdere keren op de ochtend zodat iedereen kan meedoen. We houden ons aan het coronabeleid vandaar dat per workshop er een beperkt aantal deelnemers kunnen deelnemen. Volwassenen dienen een mondkapje te dragen en krijgen een vaste zitplaats tijdens de workshop. Er zijn dit keer geen andere binnenactiviteiten. Na afloop kan er buiten in de speeltuin gespeeld worden.

Aanmelden van te voren via : info@mamapapacafe.nl of onder dit bericht. Tijdstip volgt per e-mail zodra we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Locatie: speeltuin Rivierenwijk, Dollardstraat 119
Wanneer: woensdag 21 okt
Tijdstip: volgt na aanmelding
Kosten: gratis
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier13-10-2020 8:14
Woensdagochtend 14 oktober organiseren we een leuke buitenactiviteit. Jasione van Peuters & Kleuters in t Wild geeft de workshop : Reuzen en kabouters!

We gaan buiten in de speeltuin vertellen, zoeken & ontdekken. De workshop start om 10:30 uur en is buiten. Ouders/ verzorgers dienen gepaste afstand van elkaar te houden tijdens de workshop. Aanmelden via info@mamapapacafe.nl of onder dit bericht

Er zijn morgen geen binnenactiviteiten. We zijn van 10-11:30 uur buiten in de speeltuin.

Dinsdagavond 13 oktober zal vanuit de overheid het coronabeleid weer verder aangepast/ verscherpt worden. Mogelijk heeft dat gevolgen voor onze openstellingen, met name de binnenactiviteiten. Vooralsnog gaan we er vanuit dat de buitenactiviteit van woensdag 14 oktober door kan gaan. Check voor de zekerheid met regelmaat onze website en facebook pagina voor verdere info.
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier6-10-2020 10:40
Morgenochtend, woensdag 7 oktober, zijn we open van 10-11:30 uur. Onze locatie: we zitten in het speeltuingebouw van speeltuin Rivierenwijk. Gezellig als je langskomt! Als het weer het toelaat organiseren we morgen buiten in de speeltuin een aantal spelletjes die je samen met je kind(eren) kan doen. Binnen zal er voorgelezen worden.

Gezien de landelijke coronaregels mogen wij maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Daarom graag van te voren aanmelden via info@mamapapacafe
( aanmelden kan tm woensdagochtend 10 uur) of onder dit bericht. Je mag ook ‘spontaan’ langskomen maar hou er dan rekening mee dat er kans is dat we aangeven dat we binnen geen plek meer hebben.
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier29-9-2020 7:43
Morgenochtend, woensdag 29 sept, zijn wij open op onze nieuwe locatie Speeltuin Rivierenwijk. We zitten binnen in het speeltuingebouw. Kom samen met je kind(eren) een herfstknutsel maken en spelen in de speeltuin. Voor baby’s is er een babyhoekje. Gezellig als je langskomt tussen 10-11:30 uur.

Gezien de landelijke coronaregels mogen wij maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Daarom graag van te voren aanmelden via info@mamapapacafe
( aanmelden kan tm woensdagochtend 10 uur) Je mag ook ‘spontaan’ langskomen maar hou er dan rekening mee dat er kans is dat we aangeven dat we geen plek meer hebben.
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier25-9-2020 7:37
Vandaag zijn wij gesloten! In eerdere berichtgeving gaven wij aan dat we ook op de vrijdagochtend open zouden gaan. Helaas lukt dat momenteel nog niet. We zijn vooralsnog alleen op de woensdagochtend open van 10-11:30 uur op onze nieuwe locatie Speeltuin Rivierenwijk, Dollardstraat 119. Tot volgende week!
Mama & Papa Café Soesterkwartier
Mama & Papa Café Soesterkwartier24-9-2020 21:08
Tip: De How about mom app ! Jouw gids in het eerste jaar moederschap. De eerste app die (aanstaande) moeders centraal stelt. De How about mom app is ontwikkeld met een team van zorgprofessionals en behandelt alles waar jij als nieuwe moeder mee te maken krijgt: van naweeën, nachtelijk zweten en hormonen, tot seks na de bevalling, borstvoeding en weer aan het werk gaan.
https://howaboutmom.nl/app/