Over ons

Mama & Papa Café Soesterkwartier bestaat dit jaar 5 jaar! We begonnen 24 januari 2014 als Mamacafé Soesterkwartier. In de TamTam, een voorschool van de SKA gehuisvest in basisschool de Magneet. In 2015 verhuisden we naar een grotere locatie; Speeltuin Rivierenwijk. Omdat steeds meer vaders ons wisten te vinden volgde in april 2017 een naamswijziging: Mama & Papa Café Soesterkwartier was geboren. In september 2017 verhuisde we naar onze huidige locatie, de Verkeerstuin.Deze ruimte huren we wekelijks voor onze openstellingen.

Het Team

Kath
Initiatiefneemster & organisator vanaf 2014. Moeder van twee kinderen en woonachtig in het Soesterkwartier. Na de geboorte van mijn jongste dochter kwam ik erachter dat er zeer weinig plekken in de stad waren waar je laagdrempelig in contact komt met andere ouders met jonge kinderen. Reden om met behulp van consultatiebureau & organisatie Welzin te starten met het organiseren van een Mama Café begin 2014. Inmiddels is het Mamacafe uitgegroeid tot het huidige Mama & Papa Cafe.

Margriet
Moeder van twee kinderen en woonachtig in het Soesterkwartier. Ik heb gewerkt in de kinderopvang, daarna thuisblijfmoeder geweest. Via het wijkteam bij het Mama & Papa Café gekomen,aanvankelijk voor de knutselworkshop, inmiddels draai ik volledig mee.

Donatie is zeer welkom!
Mama & Papa Café draait geheel op sponsoring, subsidie & donaties. Ondersteun ons met een financiële donatie – alle beetjes helpen! Doneren kan in de spaarpot (staat bij de koffie/thee) tijdens onze openstellingen of digitaal via NL58RABO0328322962 t.n.v. Stichting KliederBoel.

Stichting
Vanaf januari 2018 is het Mama & Papa Café Skw aangesloten bij Stichting KliederBoel. Een stichting die zich inzet voor projecten op gebied van sociale en culturele activiteiten.